Twitter Tips

Geplaatst: juni 29, 2011 in Infographic, Social Media, Twitter
Tags:,

Weer een mooie infographic!

Deze laat heel mooi een hele reeks aan tips zien die vooral nuttig zijn voor mensen die net op Twitter zitten, of voor mensen die al wat langer een Twitter profiel hebben maar eigenlijk niet precies weten wat ze ermee moeten of willen. Bekijk deze tips, breng ze in de praktijk en het Twitterleven wordt zeker weten interessanter!

Wat echt ‘moet’ , maar wat veel mensen toch niet doen is het invullen van een bio / profiel en het uploaden van een foto of logo. Liefst ook nog iets leuks doen met een eigen achtergrond en je profiel is al meer het volgen waard. Zeg nou zelf: wie volgt er een profiel zonder foto of ingevuld profiel? Precies, niemand. Netjes aanmaken dus.

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat anderen op Twitter je gaan volgen omdat ze denken af en toe iets interessants in jouw bijdragen te kunnen vinden. Denk erom dat interactie en interesse in anderen jouw populariteit goed zal doen. Dus niet alleen eenrichtingsverkeer.

Voor meer tips check de infographic. Als het gaat om Twitter Tips zijn er slechtere ‘handleidingen’  op internet te vinden dan onderstaande – dus doe er je voordeel mee!

Bron: Party Aficionado /Cheryl Lawson

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s