Presentatie Live Twitterstream

Geplaatst: januari 15, 2012 in Advertising, Marketing, Social Media, Twitter
Tags:, , , , , , , ,

Op steeds meer evenementen en beurzen zien we dat organisatoren een of meerdere schermen ophangen waarop live een twitterstream wordt getoond met wat er op dat moment over hun evenement of beurs wordt getwitterd – superleuk natuurlijk!

Helaas hangt of staat zo’n scherm er vaak wat verloren bij – de presentatie is zelden ‘af’.

Domino Marketing heeft een stijlvolle oplossing die alle beeldscherm communicatie meer power te geven. Van een stijlvolle cover om uw scherm tot een volledige presentatie omgeving: de mogelijkheden om uw communicatie extra kracht bij te zetten hebben wij in huis. Volledig te customizen in uw kleuren, met uw logo en uw informatie wordt de communicatiekracht van de boodschap op uw beeldscherm 100% versterkt.: onze modulaire opbouw geeft iedereen de mogelijkheid precies de gewenste oplossing te kiezen.

Dat er overal meer en meer via beeldschermen wordt gecommuniceerd is een feit. Nu nog zorgen dat het beeldscherm zelf extra communicatiekracht wordt gegeven!

Hieronder een aantal voorbeelden van hoe een live Twitterfeed op een goede manier kan worden gepresenteerd. Wij kunnen ook het beeldscherm (TV) en de computer leveren waarop uw twitterstream of andere boodschap moet draaien. Alles is onderdeel van een modulair presentatiesysteem dat geheel naar uw wensen en behoeften wordt gebouwd.

Mogelijkheid 1: De iCover

Een Cover met opdruk van een Twitter logo (en of eigen logo) om uw eigen 37 inch scherm kost € 194,-.

Mogelijkheid 2: De iBox Press Station

Een HD scherm van 37 inch, pc met presentatie software en bovenstaand wandmontage hangsysteem (waarbij de pc achter het scherm wordt gemonteerd), inclusief iCover met opdruk van een Twitter logo (en of eigen logo) kost € 1.754,-.

Mogelijkheid 3: de iStand Press Station

Een dichte standaard met daarop een HD scherm van 37 inch, pc met presentatie software en bovenstaand hangsysteem (waarbij de pc achter het scherm wordt gemonteerd), inclusief iCover met opdruk van een Twitter logo (en of eigen logo) kost € 2.254,-.

Mogelijkheid 4: de iWall Press Station

Een stevige, gepersonaliseerde achterwand, met daarvoor een dichte standaard met daarop een HD scherm van 37 inch, pc met presentatie software en bovenstaand hangsysteem (waarbij de pc achter het scherm wordt gemonteerd), inclusief iCover met opdruk van een Twitter logo (en of eigen logo) kost vanaf € 2.795,-. (Afhankelijk van grootte achterwand en gewenste opdruk).

Mogelijke toepassingen: evenementen, beurzen, congressen. Ook: winkels, banken, makelaars, automotive, kantoorpanden, scholen, overheidsgebouwen etc etc.

Gebruik voor live streaming van tweets bijvoorbeeld Live Wall (uit Nederland).

Meer weten of een ontwerp met vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s