Voetbal kijken in de juiste sfeer

Geplaatst: mei 21, 2012 in Marketing, Reclame
Tags:, , , , , , , , ,

Business & Sport TV

Overal waar mensen samen komen om voetbal te kijken liggen er kansen voor bedrijven om hun boodschap te communiceren. Wij bieden de (presentatie) omgevingen om die boodschap extra communicatie kracht mee te geven. Overal hangen tegenwoordig schermen aan de muur om een (reclame) boodschap te tonen, of om voetbal op te kijken. Zelden wordt er echter gedacht aan de ‘presentatie’ van het scherm en de mogelijkheden om de kracht van het scherm zelf te versterken.

Van een passende cover om uw scherm tot een volledige omgeving in passend voetbal thema: de mogelijkheden om uw communicatie extra kracht bij te zetten hebben wij in huis. Volledig te customizen in eigen kleuren, met eigen logo en / of informatie wordt de communicatiekracht van de boodschap op het beeldscherm 100% versterkt.: de modulaire opbouw geeft iedereen de mogelijkheid precies de gewenste oplossing te kiezen.

Ook kan zo natuurlijk een perfect in de juiste sferen aangepast ‘stadion’ worden gemaakt om samen naar wedstrijden te kijken. Of het nu in Oranje stijl is om het Nederlands Elftal te bekijken, of in de eigen clubkleuren – alles kan.

Dat er overal meer en meer via beeldschermen wordt beleefd en gecommuniceerd is een feit. Nu nog zorgen dat het beeldscherm zelf extra kracht wordt gegeven door het de juiste presentatie mee te geven!

Naast het kijken van voetbal en het showen van (reclame)boodschappen kan een eigen presentatiesysteem natuurlijk ook worden ingezet voor het geven van bedrijfspresentaties, voor gaming en voor andere interactieve activiteiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s