Social Media

LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube

Heeft u niet voldoende tijd of kennis in huis om online professioneel voor de dag te komen? Domino kan u met uw Social Media Marketing helpen!

Social Media  inzetten als onderdeel van uw bedrijfsmarketingstrategie is de snelste, meest interactieve, meest voordelige, makkelijkste en ook leukste manier om uw bedrijf of activiteit zichtbaar te maken op het web. Voor het vestigen en onderhouden van naamsbekendheid zullen Social Media meer en meer een belangrijk onderdeel van uw marketingmix (moeten) gaan uitmaken.

Social Media zijn niet alleen geschikt om onder de aandacht blijven ten behoeve van uw naamsbekendheid. Ook voor het brengen van nieuws, het promoten van acties, het aankondigen en hypen van evenementen, het krijgen van directe feedback van uw (potentiele) klanten en vooral ook het onderhouden en uitbreiden van uw netwerk  – er zijn veel nuttige zaken te bedenken die inzetten van Social Media ook voor uw organisatie  noodzakelijk maken. Vergeet ook niet dat goed gebruik van Social Media een positief resultaat kan hebben op uw positie in de zoekmachines.

Domino helpt u een Social Media campagne op te zetten. Zo kijken we naar welke Social Media voor uw bedrijf het meest geschikt zullen  zijn. Ook kijken we naar wie de persoon binnen uw organisatie is die verantwoordelijk zal moeten worden voor het uitvoeren en bijhouden van een consequent Social Media beleid. Deze commitment is heel belangrijk; inzet van Social Media moet een middel zijn, geen doel. Ook kijken we naar de do’s en dont’s (u kunt uw naam namelijk ook schade toe brengen als u het niet goed doet). We zullen ons met u concentreren op de meest populaire en meest gebruikte Social Media: Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Google+).

Klik hier voor de voordelige Domino tarieven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s