Workshop

Social Media / Twitter Workshop: leuk & leerzaam!

Social Media zijn inmiddels al lang niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zelfs mensen die nog niet actief zijn op Social Media gebied worden er dagelijks mee geconfronteerd. Denk bijvoorbeeld maar eens aan hoe vaak  Twitter of Youtube worden aangehaald in nieuwsuitzendingen, of de steeds toenemenende mate waarin Facebook wordt gebruikt in advertenties en reclamecampagnes.

Speciaal voor bedrijven, organisaties, instellingen of andere groepen mensen die nog niet zo thuis zijn in de hele Social Media wereld, verzorgt Domino Marketing leuke en leerzame workshops. Na een intake waarin wordt vastgesteld in welke mate er kennis van Social Media aanwezig is, wordt een progamma van ca. 4 uur samengesteld. Alle meest populaire Social Media komen aan de orde: Twitter, Facebook, Youtube, LinkedIn en Hyves.

De nadruk zal echter liggen op Twitter.

Vooraf spreken we af waar het zwaartepunt moet liggen: gaat het vooral om een speelse kennismaking met Twitter en uitleg over wat het gebruik van Twitter zowel prive als zakelijk voor consequenties heeft; of moet de nadruk liggen op zakelijk gebruik van Twitter in uw organisatie?

We gaan heel praktisch te werk: iedereen met een eigen pc of laptop – en aan de slag! Het 1e deel van het programma zal vooral bestaan uit een uitleg over de diverse Social Media, leuke feiten en cijfers, aansprekende voorbeelden, do’s & don’ts en tips & tricks. In het 2e gedeelte gaan we echt concreet aan de slag met het eigen Twitteraccount van de deelnemers (dat ze misschien al hebben of speciaal voor deze workshop moeten aanmaken!)

Ideale groepssamenstelling voor een goede interactie is minimaal 4 deelnemers en maximaal 10 deelnemers.

Prijzen:

Er zijn 2 mogelijkheden:

 • Incompany: Domino komt naar uw organisatie toe. U moet dan wel de beschikking hebben over een ruimte waar alle deelnemers met een eigen computer met internetaansluiting (of wifi) kunnen werken.
 • Domino locatie: u komt naar een Domino locatie (in Elst, Wijchen of Veldhoven). U zorgt ervoor dat alle deelnemers met een eigen laptop komen, waarmee draadloos op internet kan worden gewerkt.

Incompany:

 • De kosten voor de Twitter Workshop  zijn 750,- euro voor een dagdeel (9 tot 13 uur of  12 tot 16 uur).
 • Prijs is per workshop, niet per deelnemer.
 • Reiskosten a 0,50 euro per gereden kilometer vanaf Nijmegen.
 • Prijzen zijn exclusief 19% BTW.

Domino locatie:

 • De kosten voor de Twitter Workshop  zijn 950,- euro voor een dagdeel (9 tot 13 uur of  12 tot 16 uur).
 • Prijs is per workshop, niet per deelnemer.
 • Prijs is inclusief locatiekosten, koffie en thee.
 • Prijzen uitgebreide lunch op aanvraag.
 • Prijzen zijn exclusief 19% BTW.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s